Kek Batik Coklat Biskut Marie

Resepi kek batik - YouTube

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Belajar membuat resepi kek batik chocolate yang lebih mudah, enak, sedap dan lazat dengan gambar step by step. resepi kek batik coklat ini memang mudah.Cara buat kek batik simple dan sedap | resepi kek batik milo sedap. Cara dan kaedah buat resepi kek batik. pertama sekali untuk membuat resepi kek batik anda perlu pukul telur dan mentega sehingga menjadi kembang..

Disebab kan aku tak sabar nak makan, baru 2 jam sejuk kan dah nak makan, macam berserpih serpih lak kek batik aku ni. pastu disebab kan aku bijak sangat, aku boleh. Ketahui cara membuat kek batik yang lengkap(step by step) beserta gambar disini. jom cuba resepi kek batik sekarang..Bahan-bahannya :-) 300 gram biskut marie, dipatah 4 setiap keping 125 gram mentega berkualiti tinggi 2 biji telur gred b 1/2 cawan susu pekat manis.


Gambar Kek Batik Coklat Biskut Marie Lain

Kek Batik Empire - Resepi Mudah dan Ringkas


Patahkan biskut marie menjadi dua kepingan. campurkan semua bahan kecuali butter. kacau sehingga sekata. panaskan campuran milo dengan api yang perlahan..Directions. 1 sediakan loyang yg dialas plastik bersih(tujuannya supaya kek tidak melekat dan senang diangkat dr loyang tanpa mencacatkannya) 2 cairkan butter dalam.

Related image with Kek Batik Coklat Biskut Marie