Kek Batik Coklat Biskut Marie

Resepi Kek Batik Biskut Marie My Resipi | 2016 Car Release Date

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Resepi kek batik coklat cheese lembut dan sedap ini boleh anda cuba sendiri di rumah kerana buatnya mudah. anda boleh menayangkan kek ini buat acara bersama rakan.Siapa yang tidak meminati kek batik? ianya merupakan resepi kek mudah dan sangat menggiurkan! sesuai untuk santapan ringan, dan sebagai juadah pada hari raya. Ok untuk bahan yang ke dua ni..korang boleh pilih mana yang korang nak guna.. antaranya kek sponge, biskut marie(tak kisah perisa apa pun), roti panjang perancis.

Norkhaizani mohd nor said... salam cmg. saya dh bbrapa kali buat kek ni, mmmg sedap. 2 hari lepas, buatkan utk jamuan ank kt asrama, sy salut kek tu ngan fresh cream. Cheese cake@kek keju sedap dan lembutt..yg best tu tak muak: pavlova vavava pavlova: bubur pulut hitam dan ais krim vanila resepi aiskrim istimewa: rainbow cake cake.Assalamualaikum dan salam sayang…. lama pulak tak update blog dengan resepi yang mudah dibuat dan sedap rasanya. huhu… resepi ni cik tom belajar dari housemate.


Gambar Kek Batik Coklat Biskut Marie Lain

Kek+Batik Kek Batik | Swat's Blog


Video related with Kek Batik Coklat Biskut Marie

Patahkan biskut marie menjadi dua kepingan. campurkan semua bahan kecuali butter. kacau sehingga sekata. panaskan campuran milo dengan api yang perlahan..Untuk menghiburkan hatinya, sebaik pulang dari pejabat petang semalam saya buatkan sebiji kek coklat kegemarannya untuk di nikmati dengan keluarga dan kawan-kawan..

Related image with Kek Batik Coklat Biskut Marie