Kek Batik Coklat Cair

Selain bahan mudah didapati,cara buat pun senang. Sebenarnya buat ni ...

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Untuk menghiburkan hatinya, sebaik pulang dari pejabat petang semalam saya buatkan sebiji kek coklat kegemarannya untuk di nikmati dengan keluarga dan kawan-kawan..Resepi kek coklat tanpa telur bahan-bahan: 1 1/2 cawan tepung gandum 1/4 cawan serbuk koko 1 sudu teh baking powder 1/2 sudu teh soda bikarbonat 1/4 sudu t. Saya ingin berkongsi resepi kek yang paling ringkas dan anak-anak suka iaitu kek batik biskut marie. sedap kek ni dan cara membuatnya pun mudah sangat. cuma perlu.

Norkhaizani mohd nor said... salam cmg. saya dh bbrapa kali buat kek ni, mmmg sedap. 2 hari lepas, buatkan utk jamuan ank kt asrama, sy salut kek tu ngan fresh cream. Namun disebabkan keteringinan isteri nak makan kek coklat maka saya pun buatlah. setelah dimuatnaik gambar di facebook page saya, ramai pula yang meminta resepi maka.1. ebook kek batik coklat special 2. ebook mee goreng mamak restoran 3. ebook potong buah style hotel 4. tips memulakan bisnes makanan sila isikan nama pangilan dan.


Gambar Kek Batik Coklat Cair Lain

resepi kek & kuih muih: resepi kek batik biskut marie tanpa telur yang ...


Lama dah rasanya my mom tak buat kek ni. sedap sangat. layan je bila makan heheā€¦.Bahan-bahan kek. 1 cawan gula pasir 1 cawan serbuk koko 1 cawan minyak masak 1 cawan susu cair 1/2 cawan susu pekat manis 1 1/4 cawan tepung gandum 1 sudu kecil.

Related image with Kek Batik Coklat Cair