Kek Batik Coklat Oreo

Resepi Kek Batik Topping Cheese - Resepi Bonda View Image

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Untuk menghiburkan hatinya, sebaik pulang dari pejabat petang semalam saya buatkan sebiji kek coklat kegemarannya untuk di nikmati dengan keluarga dan kawan-kawan..Kek batik menggunakan horlick kek batik horlick kek batik menggunakan horlick: steak itik dengan sos oren sos oren?. Kalau tak nak kukus satu persatu..nak terus campurkan kedua2 warna adunan dan kukus sekaligus pun boleh jugak..jadilah nanti kek batik askar..:).

Kek span coklat resepi:noraini zakaria macam-macam cara sebenarnya nak buat kek span ni. ada yang masuk semua bahan dan mix sekali ada ya.... Norkhaizani mohd nor said... salam cmg. saya dh bbrapa kali buat kek ni, mmmg sedap. 2 hari lepas, buatkan utk jamuan ank kt asrama, sy salut kek tu ngan fresh cream.Resepi kek marble yang harus dicuba, kek yang sangat-sangat sedap kerana mempunyai rasa lemak yang 'rich' dengan kombinasi butter, krim masam dan coklat..


Gambar Kek Batik Coklat Oreo Lain

Kek Pisang Moist Bermadu | recipes folder | Pinterest


Lama dah rasanya my mom tak buat kek ni. sedap sangat. layan je bila makan hehe….Assalam..ehem nanti mama nak try buat kek coklat kukus yg mengancam ni..thanks.. 🙂.

Related image with Kek Batik Coklat Oreo