Kek Batik Coklat Recipe

17 Best images about Recipe's on Pinterest | Cheese, How to make cake ...

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Resepi kek batik – jika kita bercakap tentang kek, tidak ada berkesudahan. bila masa mesti terdapat inovasi yang dicipta oleh chef untuk pelbagai resepi kek..Lama dah rasanya my mom tak buat kek ni. sedap sangat. layan je bila makan hehe…. Norkhaizani mohd nor said... salam cmg. saya dh bbrapa kali buat kek ni, mmmg sedap. 2 hari lepas, buatkan utk jamuan ank kt asrama, sy salut kek tu ngan fresh cream.

Namun disebabkan keteringinan isteri nak makan kek coklat maka saya pun buatlah. setelah dimuatnaik gambar di facebook page saya, ramai pula yang meminta resepi maka. Resepi kek marble ini adalah yang paling mudah sekali untuk dibuat. kek marble merupakan kek dengan berbentuk seperti marble dan ianya amat disukai oleh pencinta kek..Kek bundt oren lembap. resepi kek bundt oren lembap, yang memang sangat special dan sedap. che nom memang menyukai kek yang sebegini dan kek ini sangat sesuai.


Gambar Kek Batik Coklat Recipe Lain

Kek Coklat Moist


Video related with Kek Batik Coklat Recipe

Kek coklat moist yang menggiurkan! kegemaran semua orang. dapatkan resepi kek coklat moist dan lihat cara-cara mudah pembuatan kek di sini..Saya ingin berkongsi resepi kek yang paling ringkas dan anak-anak suka iaitu kek batik biskut marie. sedap kek ni dan cara membuatnya pun mudah sangat. cuma perlu.

Related image with Kek Batik Coklat Recipe