Resepi Kek Batik Coklat Hasue

Cara Buat Kek Cake Ideas and Designs

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Mas said... [reply to comment] rasa nak meleleh air liur aku nengok karipap ko ni sue..... terbaikkkkkk la... aku dah nak dekat 10 kali dah buat... tak.Resepi daripada emak saya. biasalah resepi orang lama ni mana ada sukatan sangat, main agak-agak jer. tapi saya dah cuba sukat bahan-bahan yang saya. Kek gula hangus @ kek sarang semut sumber : cida de'nuanza & mas@duniaku sumber : k.nor@secubitgaram bahan2 : ni utk wat gula hangus- buat yg ni dulu sblm bancuh adunan.

Akhirnya, setelah berguru dgn 3 org sifu aka tokey kek karamel, baru lah berjaya membuat kek ni dgn jayanya.. padahal dah pernah buat dulu 2 kali, menjadi dgn elok. Resepi ni madihaa ambil dari allrecipes & telah diubahsuai mengikut selera madihaa. resepi asal tu sebenarnya ada letakkan crumb... tapi madihaa kurang rajin pula nak.


Gambar Resepi Kek Batik Coklat Hasue Lain

izzatul.azma: Resepi Kek Batik Coklat


Video related with Resepi Kek Batik Coklat Hasue

Berbalik pada 3 buku resepi ct tu iaitu lauk pauk nusantara, kuih-muih nusantara dan pemanis mulut nusantara, pada yang berminat untuk mendapatkannya bolehlah.Tak sabar2 rasanya nak update resepi kuih kukus bawang goreng yg sedap nih! hahaha... dari pandang pertama lagi dah berkenan dengan kuih ciptaan izah penggemor muffin.

Related image with Resepi Kek Batik Coklat Hasue