Resepi Kek Batik Guna Coklat Masakan

... Sago Dessert Pinoy Recipes Free Filipino Food | Resepi Masakan Melayu

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Dah lama saya tidak menulis tentang masakan atau berkongsi resepi di sini. setelah hidup berubah bergelar "daddy" ni maka masa terluang dah tidak banyak seperti dahulu..Untuk menghiburkan hatinya, sebaik pulang dari pejabat petang semalam saya buatkan sebiji kek coklat kegemarannya untuk di nikmati dengan keluarga dan kawan-kawan.. Ok untuk bahan yang ke dua ni..korang boleh pilih mana yang korang nak guna.. antaranya kek sponge, biskut marie(tak kisah perisa apa pun), roti panjang perancis.

1. ebook kek batik coklat special 2. ebook mee goreng mamak restoran 3. ebook potong buah style hotel 4. tips memulakan bisnes makanan sila isikan nama pangilan dan. Sy dah cuba kak. rasa kek ni mmg sdp. tp permukaan kek sy merekah, pecah2 & kek x msk lg, tp dah hangus. angkat dan kuarkan dr loyang, tgk2 dia cam turun cket kak..Assalammualaikum. baru ada masa nak update blog. hari ni che mat bikin kek, kek marble lembap yang lembut. lembap dan harum dengan bau mentega..


Gambar Resepi Kek Batik Guna Coklat Masakan Lain

Blog Wani Sukarno: KEK BATIK NESTUM


Memang boleh dipelbagaikan resepi coklat ganache ini. ia boleh dijadikan jem yang disapukan ke atas roti yang enak. resepi coklat ganache ini juga boleh.Myresipi.com ialah wadah perkongsian resepi untuk wanita dan sesiapa sahaja yang suka memasak untuk keluarga, dengan kasih sayang..

Related image with Resepi Kek Batik Guna Coklat Masakan