Resepi Kek Batik Tanpa Coklat

Dari Dapur MaDiHaA: Kek Batik Coklat

All of image that appear on this page found from internet. The WebMaster does not hold any Legal Rights of Ownership on them. Ownership/Copyrights still vests with whomsoever concern. If by anyhow any of them is offensive to you, please Contact Us asking for the removal. If any images that appear on the website are in Violation of Copyright Law or if you own copyrights over any of them and do not agree with it being shown here, please also contact us and We will remove the offending information as soon as possible..

Report This Image

Lama dah rasanya my mom tak buat kek ni. sedap sangat. layan je bila makan hehe….Assalam..ehem nanti mama nak try buat kek coklat kukus yg mengancam ni..thanks.. 🙂. Norkhaizani mohd nor said... salam cmg. saya dh bbrapa kali buat kek ni, mmmg sedap. 2 hari lepas, buatkan utk jamuan ank kt asrama, sy salut kek tu ngan fresh cream.

Saya ingin berkongsi resepi kek yang paling ringkas dan anak-anak suka iaitu kek batik biskut marie. sedap kek ni dan cara membuatnya pun mudah sangat. cuma perlu. Memang boleh dipelbagaikan resepi coklat ganache ini. ia boleh dijadikan jem yang disapukan ke atas roti yang enak. resepi coklat ganache ini juga boleh.Assalammualaikum. baru ada masa nak update blog. hari ni che mat bikin kek, kek marble lembap yang lembut. lembap dan harum dengan bau mentega..


Gambar Resepi Kek Batik Tanpa Coklat Lain

Resepi+Kek+Kukus resepi kek coklat kukus simple , resepi kek coklat ...


Siapa yang tidak meminati kek batik? ianya merupakan resepi kek mudah dan sangat menggiurkan! sesuai untuk santapan ringan, dan sebagai juadah pada hari raya.Namun disebabkan keteringinan isteri nak makan kek coklat maka saya pun buatlah. setelah dimuatnaik gambar di facebook page saya, ramai pula yang meminta resepi maka.

Related image with Resepi Kek Batik Tanpa Coklat